Despre autoare

Reading Time: 3 minutes

Hey,

Emilia Zăinel aici.

Te-ai aflat vreodată în dificultatea de a înțelege ce vor oamenii, cum gândesc, cum să le rezolvi mai bine problemele sau cum să-i persuadezi să susțină cauza ta?

Atunci vorbim aceeași limbă 😉

Îți poți accelera afacerea cu ajutorul științei comportamentului.


Sunt Emilia Zăinel și sunt un Behavioral Strateg & Designer și Growth Hacker.


Ca strateg de schimbare de comportament, acționez în diferite zone de business. Fac asta prin a înțelege componentele unei companii, de la echipă, produs și marketing, la comportamentului consumatorului final.

Privesc imaginea de ansamblu și încerc să rezolv puzzle-ul care cuprinde problemele cu care founderii vin la mine. Emit ipoteze, în baza unui research, a unor observații și date culese din business, și propun intervenții.

Ofer feedback și suport în implementare pe diferite nivele: performanța echipei, îmbunătățirea produsului, poziționarea în piață, marketingul și vânzările, experiența utilizatorului (customer journey), optimizări, scalarea afacerii și altele.

Palierele unde pot ajuta în business


Cu cine lucrez?

Diagnostizez probleme și propun soluții, folosindu-mă de economia comportamentală și metodologii precum Lean Startup sau JTBD. Lucrez cu diferite industrii, fie că vorbim de Tech, FMCG, Financial, Health sau Retail.

Urmăresc, folosindu-mă de date și observare, cum pot să-și îmbunătățească organizațiile produsele, serviciile sau experiențele utilizatorilor. Țin cont de biasurile cognitive care apar; de aceea experimentez și măsor și urmăresc patternuri care ar ajuta compania să crească mai repede.


Creez legături între business și știință.


Pe lângă activitatea de strateg de comportament, sunt și Growth Mindest Coach Corporate Trainer.


Metodele mele presupun:

  • Behavioral Audit
  • Ateliere de lucru / training cu echipele
  • Iterare experimente
  • Feedback pe procese

Economia Comportamentală și Știința Comportamentului

Economia comportamentală studiază influențele cognitive, sociale și emoționale asupra procesului de luare a deciziilor economice.

Știința comportamentală studiază modul în care oamenii iau decizii, se comportă și răspund la incentive (stimulente), programe și politici.


Ești curios cum poți schimba comportamente? Am pus cap la cap informații care să te ajute să înțelegi că poți să-ți accelerezi creșterea afacerii, dar și cum te poți schimba la nivel individual.


Etape în Behavioral Design


În timpul liber, dacă nu citesc, mă plimb, alerg la munte, scriu, fac strategii și râd cu prietenii și fac diverse experimente (sociale sau nu).


p.s. Știu că iubești mult cafeaua. Te face să te simți bine, nu? Ce te va face să te simți și mai bine este să donezi. Știi acel sentiment de bucurie care apare atunci când vezi pe cineva super-fericit datorită ție?
Poți face asta chiar acum, iar persoana care va zâmbi sunt eu. În colțul din dreapta-jos, ai o CAFEA , un buton pe care-l poți folosi pentru a susține acest blog. Pun pariu că-ți va lua 47 de secunde să donezi. Cum de știu asta? Donează și vei afla 😉

Spread the love

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus